Tjänster

Låt oss bygga ditt nya hem! Vi bygger vi våra egna hus framtagna av arkitekter, specialritade hus samt om- och tillbyggnationer. Vi utför byggnationer både till dig som privatperson och till dig som företagare.

Bakgrund ljusgrön.jpg
Tjänster_våra hus.JPG

våra hus

Tillsammans med arkitekter har vi tagit fram flera olika hustyper med en hög trivselfaktor. Ett Kiladalenhus kännetecknas av noga utvalda material och ett gediget hantverk. Våra hus har en låg energiförbrukning tack vare den ekologiska cellulosaisolering vi valt att använda. 

Vi gör i stort sett alla moment på husen i egen regi. Vi har ett eget snickeri där vi tillverkar väggarna och andra delar till husen. De moment som vi inte kan utföra själva har vi valt att ta in lokala samarbetspartners. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att bygga ditt Kiladalenhus och tycker det är viktigt att du känner dig trygg under hela byggprojektet. Vi är din kontakt genom hela projektet. Från första mötet till inflyttning.

Läs mer om våra hus >

Läs mer om tidigare hus som vi byggt >

Fem enkla steg till ditt nya hem >

_MG_5242.jpg

Specialritade hus

Låt oss bygga ditt drömhus! Vi har en lång erfarenhet av att bygga specialritade hus. Vi har kunskap inom företaget att utföra i stort sett alla momenten på husen i egen regi. I vårt snickeri har vi möjlighet att tillverka väggarna och andra delar till huset.

Vi tycker det är viktigt att huset blir som du har tänkt dig och därför behöver du ta kontakt med en arkitekt som hjälper dig att ta fram en ritning. Sedan kan vi tillsammans ta fram en plan på hur byggprocessen ska gå till. 

Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att bygga ditt drömhus och tycker det är viktigt att du känner dig trygg under hela byggprojektet. Vi tar gärna helhetsansvaret under hela byggprocessen och har kontakten med andra hantverksgrupper. 

Läs mer om specialritade hus som vi har byggt >

Våra tjänster Byggservice.JPG

Byggservice

Vi utför olika typer av om- och tillbyggnationer som: ett extra rum till villan, altaner, eller en glasveranda. Vi bygger också specialritade mindre hus som friggebodar, attefallshus och garage.

För att vi ska kunna utföra en specialanpassat om- eller tillbyggnation eller ett mindre hus behöver du anlita en arkitekt som tar fram en ritning på hur den nya byggnaden ska se ut. Sedan kan vi tillsammans ta fram en plan för byggnationen. Vi tar gärna ansvar för hela byggnationen och har goda kontakter med andra hantverksgrupper. 

Exempel på arbeten som vi utför:

  • Garage

  • Friggebodar / Attefallshus

  • Tillbyggnader

  • Altaner

Läs mer om våra referensprojekt >