5 enkla steg

I 5 enkla steg beskriver vi hur ett arbete med oss kan gå till.

– 

Bakgrund ljusgrön.jpg
 
Forstakontakt.jpg

1.
Första kontakt

När vi träffas för första gången får ni börja med att berätta om era önskemål om ert nya hem. Vi går igenom husbeskrivningen för det hus som ni är intresserade av och berättar om möjliga tillval. Vi diskuterar också en preliminär tidplan för byggperioden. Efter mötet får ni gå hem och läsa igenom husbeskrivningen i lugn och ro och tänka till om önskemål om tillval.

Uppfoljningsmote.jpg

2.
Uppföljningsmöte

Vid uppföljningsmötet går vi igenom era önskemål om tillval och svarar på frågor som uppkommit sedan sist. Utifrån era önskemål tar vi fram ett förslag på entreprenadkontrakt med pris och betalplan som vi skickar till er. När ni har godkänt innehållet i kontraktet bestämmer vi ett datum för kontraktsskrivning.

Kontraktskrivning (2).jpg

3.
Kontraktskrivning

Vi träffas igen och går tillsammans igenom innehållet i kontraktet och skriver under. Vi skickar handlingarna för bygglov till kommunen och ansvarar sedan för kontakten med kommunen under hela byggperioden. 

DSC_6554.jpg

4.
Byggstart

När kommunen har beviljat bygglovet kan vi börja bygga ert nya hus. Vi bygger utifrån det som vi kommit överens om i beskrivningen. Vi är er kontakt under hela byggperioden.

Inflytt.jpg

5.
Inflytt

När huset är färdigt sker en slutbesiktning för att säkerställa att vi har byggt så som vi har kommit överens om. När huset är godkänt och klart är det dags för er att flytta in.

Välkommen till ert nya hem!