Vi är kiladalenhus

Årets företagare i Kiladalen 2018

Bakgrund ljusgrön.jpg

Om oss

Kiladalenhus AB är ett företag inom bygg och snickeri. Vi utför byggnationer både till dig som privatperson och till dig som företagare.

Bakom Kiladalenhus står vi, bröderna Anders Thunberg och Thomas Eriksson. Tillsammans med vårt fantastiska team bygger vi våra egna hus, tillbyggnationer och andra beställningsuppdrag.

Vi har tillsammans med arkitekter tagit fram några hustyper som vi erbjuder. Vi tycker det är lika viktigt att husen är bra planerade som att materialet är noga utvalt.

Vi gör i stort sett alla moment på husen i egen regi. Vi har ett eget snickeri där vi tillverkar väggarna och andra delar till husen. De moment som vi inte kan utföra själva har vi valt att ta in lokala samarbetspartners. Vi vill att det ska vara enkelt för dig som kund att bygga ditt drömhus och tycker det är viktigt att du känner dig trygg under hela byggprojektet. Vi är din kontakt genom hela projektet och svarar på frågor som dyker upp.

Vi startade Kiladalenhus AB i samband med att vi tillsammans med våra föräldrar och syskon upprättade en detaljplan med villatomter på en del av vår föräldragård Västergården i Bergshammar, strax utanför Nyköping. Området kalls Nya Svalsta och i dag bor 39 familjer där. Västergården är nu basen för vår verksamhet där vi tillverkar delar till husen som vi bygger. Läs mer om Nya Svalsta här.

Vi tycker det är viktigt att våra medarbetarare trivs på sitt arbete och har bra arbetsvillkor. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier och har tecknat kollektivavtal genom dem. 

Vi är stolta över att ha blivit utsedda till Årets företagare i Kiladalen 2018!

Välkommen att kontakta oss så får du vet mer om våra hus och var vi bygger just nu!
 

Hitta hem med Kiladalenhus!

Gruppbild.jpg
IMG_6700.jpg
aretsforetagare.JPG